Riool reinigen

Met alles wat we doen in het leven is het altijd beter om te voorkomen dan genezen. Zo ook met een riool. Hiermee kunnen hoge kosten- en overlast gepaard gaan indien het om grote problemen gaat. Daarom is het aangeraden om uw riool regelmatig te laten reinigen, waardoor u het risico op verstoppingen, lekkages en stankoverlast minimaal houdt.

Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw riool? Neem dan contact op via 06-12586543 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. 

Voor wie aangeraden?

Het preventief laten reinigen is vooral aanbevolen voor bedrijven die in de productiesectoren (food en non-food) zitten, waarbij een werkende afvoer cruciaal is voor de voortgang van de productie. Deze bedrijven willen immers voorkomen dat de productie moet worden stopgezet door rioolproblemen.

Verder is het ook zeer aangeraden om dit onder andere te doen bij verzamelleidingen, zoals van appartementencomplexen, parkeerterreinen, parkeergarages en standleidingen van gebouwen. Uiteraard kan elke ondernemer en particulier gebruikmaken van een preventief onderhoudsplan bij Rioolservice Kok.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-23031018. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolreiniging of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.