Riool ontstoppen zwolle

Riool ontstoppen in Zwolle door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Zwolle kost vanaf €110 ex BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem in Zwolle snel traceren en oplossen.

riool ontstoppen zwolle met hoge druk

Rioolverstoppingen die in afvoeren zitten die breder zijn dan 75mm, ontstoppen we met een hogedrukspuit. Hierbij worden de wanden schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht. We reinigen het riool meteen goed na, om zo het risico op nieuwe verstoppingen te minimaliseren.

rioolontstopping zwolle met ontstoppingsveer

Rioolontstopping met een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice in zwolle

Een verstopt riool moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wacht u hier te lang mee, dan kan er veel (water)schade en stankoverlast veroorzaakt worden. Bij Rioolservice Kok weten we wat een ellende dat kan brengen. Daarom worden bij ons alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen.

Gaat het om een verstopping waarbij wachten teveel overlast bezorgt, dan staan we direct voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool ontstoppen Zwolle? Wij zijn er voor u!

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.