Riool ontstoppen Zeewolde

U wilt een riool laten ontstoppen in Zeewolde door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Zeewolde kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en oplossen.

Rioolontstopping met veer of hogedruk

Voor het ontstoppen van reguliere verstoppingen in alle voorkomende afvoeren in- en om uw woning/bedrijf, maken we gebruik van veer-of hogedrukapparatuur. Welke methode we gebruiken hangt af van de locatie waar de verstopping zit en de diameter van de afvoer.

Riool ontstoppen met veerapparatuur:

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

 Riool ontstoppen met hogedrukapparatuur:

Verstopte afvoeren die breder zijn dan 75mm ontstoppen we met een hogedrukspuit. Hierbij worden de wanden schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht.

rioolinspectie met moderne technieken

Voor het traceren van rioolproblemen maken we gebruik van de modernste technieken.

Één van deze technieken is rookdetectie, waarbij rook in een riool wordt geblazen met een rookgenerator, waarna eventuele (kleine) lekkages zichtbaar worden.

Een andere techniek is met camera inspectie, waarbij een camera door het riool wordt geleid om zo verstoppingen, verzakkingen of andere problemen in kaart te brengen.

Nadat we weten waar het riool problemen geeft, kunnen wij dit snel- en vakkundig oplossen.

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden.

Riool ontstoppen in Zeewolde?

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.