Riool ontstoppen urk

U wilt een riool laten ontstoppen in Urk door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Dan is Rioolservice Kok uw adres. Een afvoer laten ontstoppen in Urk kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en oplossen.

Voor rioleringen ontstoppen bedienen we Urk en de regio eromheen. Zit niet langer in de put en schakel ons meteen in.

riool ontstoppen Urk

riool ontstoppen met hode druk

Een zeer populaire- en efficiënte manier om een riool te ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, is deze vaak in een handomdraai op te lossen door middel van hoge druk. Na het ontstoppen van het riool, reinigen we deze extra goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

rioolontstopping met veerapparatuur

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden. 

Riool ontstoppen in Urk?

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Of vul onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.