Riool ontstoppen nunspeet

U wilt een riool laten ontstoppen in Nunspeet door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Nunspeet kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en oplossen.

verstopte riool ontstoppen met hodedruk

Een zeer populaire- en efficiënte manier om een riool te ontstoppen in Nunspeet is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, is deze vaak in een handomdraai op te lossen door middel van hoge druk. Na het ontstoppen van het riool reinigen we deze extra goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

afvoer ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden. 

Riool laten ontstoppen in Nunspeet?

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.