Riool ontstoppen Lelystad

Uw riool laten ontstoppen in Lelystad door een vertrouwd ontstoppingsbedrijf? Doe dan een beroep op de rioolspecialisten van Rioolservice Kok, gevestigd in Lelystad.

Een afvoer laten ontstoppen in Lelystad kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wacht niet langer met het laten ontstoppen van uw rioolafvoer en neem direct contact op voor het maken van een afspraak. 

Manieren riool ontstoppen

De meeste afvoerverstoppingen kunnen wij met hogedruk- of veerapparatuur oplossen. In beide gevallen reinigen we het riool goed na, om het risico op nieuwe verstoppingen te minimaliseren.

Riool ontstoppen met hogedruk:

Een zeer populaire- en efficiënte manier om een riool te ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, kunnen we deze in een handomdraai oplossen door middel van hoge druk. De verstopping zal losschieten en wegspoelen tot in het hoofdriool.

Riool ontstoppen met veerapparatuur:

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Wij weten hoeveel overlast een verstopping- of schade aan een riool kan veroorzaken. Daarom worden bij ons standaard alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen. Gaat het om een geval van nood, waarbij het uitstellen voor veel overlast zorgt, dan staat onze spoedservice 24/7 voor u klaar om u direct te helpen. 

Riool laten ontstoppen in Lelystad?

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.