Riool ontstoppen Kampen

Riool ontstoppen in Kampen door een professioneel rioleringsbedrijf bij u om de hoek? Doe dan een beroep op de vakkundigheid- en ervaring van Rioolservice Kok. Een riool laten ontstoppen in Kampen kost vanaf €110 Incl BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij beschikken over het modernste apparatuur om elk rioolprobleem snel te kunnen lokaliseren. Dit, gecombineerd met 20 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wel elk riool snel- en vakkundig kunnen ontstoppen.

U kunt ons inzetten voor riool ontstoppen, rioolreparatie, rioolreiniging en rioolinspectie. Wacht niet langer en laat uw riool in Kampen meteen ontstoppen door Rioolservice Kok.

riool ontstoppen Kampen

riool ontstoppen met veerapparatuur

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

We reinigen de afvoer meteen goed na om het risico op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

riool ontstoppen met hoge druk

Een andere populaire- en efficiënte manier voor riool ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, is deze vaak in een handomdraai op te lossen door middel van hoge druk.

Na het ontstoppen van het riool reinigen we deze extra goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

24/7 spoedservice bij nood

Een verstopt riool moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wacht u hier te lang mee, dan kan er veel (water)schade en stankoverlast veroorzaakt worden.

Bij Rioolservice Kok weten we wat een ellende dat kan brengen. Daarom worden bij ons alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen.

Gaat het om een verstopping waarbij wachten teveel overlast bezorgt, dan staan we direct voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool ontstoppen in Kampen?

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.