Riool ontstoppen Harderwijk

U wilt een riool laten ontstoppen in Harderwijk door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Harderwijk kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en oplossen.

Technieken riool ontstoppen

Bij Rioolservice Kok kunnen we de meeste verstoppingen oplossen door middel veerapparatuur of hogedrukapparatuur. Welke van de 2 we gebruiken hangt voornamelijk af van de afvoerdiameter- en locatie van de verstopping.

Riool ontstoppen met veerapparatuur:

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

Riool ontstoppen met hogedruk:

Verstoppingen die in afvoeren zitten die breder zijn dan 75mm, ontstoppen we met een hogedrukspuit. Hierbij worden de wanden schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht

verstopt riool? wij staan 24/7 klaar

Wij weten hoeveel overlast een verstopping- of schade aan een riool kan veroorzaken. Daarom worden bij ons standaard alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen. Gaat het om een geval van nood, waarbij het uitstellen voor veel overlast zorgt, dan staat onze spoedservice 24/7 voor u klaar om u direct te helpen. 

Verstopte rioolafvoer in Harderwijk?

bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.