Riool ontstoppen Ens

U wilt een riool laten ontstoppen in Ens door een  vertrouwd rioleringsbedrijf bij u om de hoek? Doe dan een beroep op de vakkundigheid- en ervaring van Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Ens kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij beschikken over het modernste apparatuur om elk rioolprobleem snel te kunnen lokaliseren en oplossen. Dit, gecombineerd met 20 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wel elk riool snel- en vakkundig kunnen ontstoppen.

U kunt ons inzetten voor riool ontstoppen, rioolreparatie, rioolreiniging en rioolinspectie. Wacht niet langer en laat uw rioolafvoer meteen ontstoppen door Rioolservice Kok.

Ontstoppen met veer of hogedruk

Nagenoeg alle normale verstoppingen kunnen wij in een handomdraai ontstoppen met een ontstoppingsveer of hogedrukspuit

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer:

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter en verstoppingen die niet diep zitten. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

Riool ontstoppen met hogedrukspuit:

Verstopte afvoeren die breder zijn dan 75mm ontstoppen we met een hogedrukspuit. Hierbij worden de wanden schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht

Rioolinspectie bij rioolschade

Voor het traceren van rioolproblemen maken we gebruik van de modernste technieken.

Één van deze technieken is rookdetectie, waarbij rook in een riool wordt geblazen met een rookgenerator, waarna eventuele (kleine) lekkages zichtbaar worden.

Een andere techniek is met camera inspectie, waarbij een camera door het riool wordt geleid om zo verstoppingen, verzakkingen of andere problemen in kaart te brengen. 

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden. 

Riool ontstoppen Ens? 

bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.