Riool ontstoppen Emmeloord

U wilt een riool laten ontstoppen in Emmeloord door een vakkundig- en vertrouwd ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Dan is Rioolservice Kok het juiste adres. Een rioolafvoer laten ontstoppen in Emmeloord kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in riool ontstoppen, riool repareren, riool inspecteren en riool reinigen. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel en vakkundig oplossen.

Zit niet langer in de put en schakel ons meteen in. Tot zometeen!

rioolontstopping met veer/hogedruk

Wij kunnen de meeste rioolverstoppingen ontstoppen door middel van veer- of hogedrukapparatuur. Welke van de twee manieren we gebruiken hangt voornamelijk af van de locatie van de verstopping en de diameter van de afvoerbuis.

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer:

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter en verstoppingen die niet diep zitten. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

Riool ontstoppen met hogedrukspuit:

Verstopte afvoeren die breder zijn dan 75mm ontstoppen we met een hogedrukspuit. Hierbij worden de wanden schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht

24/7 spoedservice bij nood

Een verstopt riool moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wacht u hier te lang mee, dan kan er veel (water)schade en stankoverlast veroorzaakt worden. Bij Rioolservice Kok weten we wat een ellende dat kan brengen.

Daarom worden bij ons alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen. Gaat het om een verstopping waarbij wachten teveel overlast bezorgt, dan staan we direct voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool laten ontstoppen in Emmeloord?

Bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.