Riool ontstoppen elburg

Een riool laten ontstoppen in Elburg door een rioleringsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok staat tot uw dienst. Een afvoer laten ontstoppen in Elburg kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in riool ontstoppen, riool repareren, riool inspecteren en riool reinigen.

Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en vakkundig oplossen. Wij bedienen provincie Flevoland en de regio eromheen. Zit niet langer in de put en schakel ons meteen in.

riool ontstoppen Elburg

riool ontstoppen met hode-druk

Een zeer populaire- en efficiënte manier om een riool te ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, kunnen we deze vaak in een handomdraai oplossen door middel van hoge druk. Na het ontstoppen van het riool, reinigen we deze extra goed na om de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

rioolontstopping met veerapparatuur

Een andere methode is met veerapparatuur. Dit gebruiken we voornamelijk voor smalle afvoeren. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden. 

Riool laten ontstoppen in Elburg?

bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.