Riool ontstoppen dronten

U wilt een riool laten ontstoppen in Dronten door een ervaren- en vakkundig ontstoppingsbedrijf bij u om de hoek? Welkom bij Rioolservice Kok. Een afvoer laten ontstoppen in Dronten kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij zijn gespecialiseerd in rioolontstopping, rioolreparatie, rioolinspectie en rioolreiniging. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over de modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en oplossen.

Voor rioleringen ontstoppen bedienen we Dronten en de regio eromheen. Zit niet langer in de put en schakel ons meteen in.

riool ontstoppen met veer- hogedruk

Een zeer populaire- en efficiënte manier om een riool te ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, kunnen we deze vaak in een handomdraai oplossen door middel van hoge druk.

Na het ontstoppen van het riool reinigen we deze extra goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren.

Een andere methode is met veerapparatuur. Dit gebruiken we voornamelijk voor smalle afvoeren. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Alle verstoppingen in een riool worden bij ons binnen 1 dag verholpen. In gevallen van nood lossen we deze direct op, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wij raden u enorm aan om rioolverstoppingen direct te laten oplossen, voordat er schade veroorzaakt wordt, waardoor de overlast en kosten alleen maar nog meer worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over riool ontstoppen in Dronten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.