Riool ontstoppen Biddinghuizen

Een riool laten ontstoppen in Biddinghuizen door een professioneel rioleringsbedrijf bij u om de hoek? Doe dan een beroep op de rioolspecialisten van  Rioolservice Kok. Een rioolafvoer laten ontstoppen in Biddinghuizen kost vanaf €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Wij beschikken over het modernste apparatuur voor het opzoeken- en oplossen van alle soorten rioolproblemen. Dit, gecombineerd met 20 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wel elk rioolafvoer snel- en vakkundig kunnen ontstoppen.

U kunt ons inzetten voor rioolontstopping, rioolreparatie, rioolreiniging en rioolinspectie. Zit niet langer in de put en neem direct contact op. 

riool ontstoppen met veer of hogedruk

Een zeer populaire- en efficiënte manier voor riool ontstoppen is door middel van een hogedruk waterunit. Zodra de verstopping is getraceerd, is deze vaak in een handomdraai op te lossen door middel van hoge druk. Na het ontstoppen van het riool reinigen we deze extra goed na, om zo de kans op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. 

Een andere methode is met veerapparatuur. Dit gebruiken we voornamelijk voor smalle afvoeren. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Een verstopt riool moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wacht u hier te lang mee, dan kan er veel (water)schade en stankoverlast veroorzaakt worden. Bij Rioolservice Kok weten we wat een ellende dat kan brengen. Daarom worden bij ons alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen.

Gaat het om een verstopping waarbij wachten voor teveel overlast zorgt, dan staan we direct voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Riool ontstoppen Biddinghuizen?

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.