Riool ontstoppen Almere Buiten

Riool ontstoppen Almere Buiten, want u heeft een verstopping in uw keuken, wc, badkamer of elders in het huis? Wij ontstoppen deze in een handomdraai.

Een riool laten ontstoppen in Almere Buiten kost slechts €110 ex BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over het modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en vakkundig oplossen.

technieken riool ontstoppen almere Buiten

De meeste normale verstoppingen kunnen wij met veer- of hogedrukapparatuur ontstoppen.

Riool ontstoppen Almere Buiten met hogedruk:

Verstoppingen in afvoeren die breder zijn dan 75mm ontstoppen we met hogedrukapparatuur. Hierbij worden de wanden met hogedruk schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht

Riool ontstoppen Almere Buiten met veerapparatuur:

Een andere methode is met veerapparatuur. Dit gebruiken we voornamelijk voor smalle afvoeren. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Wij weten hoeveel overlast een verstopping- of schade aan een riool kan veroorzaken. Daarom worden bij ons standaard alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen. Gaat het om een geval van nood, waarbij het uitstellen voor veel overlast zorgt, dan staat onze spoedservice 24/7 voor u klaar om u direct te helpen.

Riool laten ontstoppen in Almere Buiten?

Bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.