Riool ontstoppen Almere

Riool ontstoppen in Almere, Almere Stad of Almere Buiten? Schakel Rioolservice Kok vandaag nog in.

Een rioolafvoer laten ontstoppen in Almere kost slechts €110 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon.

We zijn gespecialiseerd in riool ontstoppen, riool repareren, riool inspecteren en riool reinigen. Met ruim 20 jaar ervaring en de beschikking over het modernste apparatuur, kunnen wij elk rioolprobleem snel traceren en vakkundig oplossen.

Manieren riool ontstoppen almere

De meeste normale verstoppingen kunnen wij met veer- of hogedrukapparatuur ontstoppen.

Riool ontstoppen Almere met hogedruk:

Verstoppingen in afvoeren die breder zijn dan 75mm ontstoppen we met hogedrukapparatuur. Hierbij worden de wanden met hogedruk schoongespoten, komt de verstopping los en komt deze in het hoofdriool terecht

Riool ontstoppen Almere met veerapparatuur:

Een andere methode is met veerapparatuur. Dit gebruiken we voornamelijk voor smalle afvoeren. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

24/7 spoedservice bij nood

Wij weten hoeveel overlast een verstopping- of schade aan een riool kan veroorzaken. Daarom worden bij ons standaard alle verstoppingen binnen 1 dag verholpen. Gaat het om een geval van nood, waarbij het uitstellen voor veel overlast zorgt, dan staat onze spoedservice 24/7 voor u klaar om u direct te helpen.

Riool laten ontstoppen in Almere?

Bel me terug

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 06-12586543. Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.