Riool ontstoppen

Rioolservice Kok is gespecialiseerd in het ontstoppen van alle voorkomende verstoppingen in- en om het huis. Wij hebben alle ervaring- en middelen in huis om deze snel te lokaliseren, met minimale overlast. Wacht nooit te lang indien u last heeft van verstoppingen, want dit kan alleen maar (meer) schade- en stankoverlast veroorzaken.

Geef uw verstopping meteen door via 06-12586543 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op. 

24/7 spoedservice bij nood

Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping is of wat voor overlast het kan brengen. Daarom hebben wij in gevallen van nood een 24/7 spoedservice klaarstaan, welke u op ieder moment van de dag kunt inschakelen voor verstoppingen die direct verholpen moeten worden.

Sowieso worden verstoppingen bij ons, indien mogelijk, dezelfde dag nog verholpen.

rioolontstopping met veer

Een ontstoppingsveer gebruiken we voornamelijk bij verstopte afvoeren met een smalle diameter. Hiermee worden de wanden schoon geschraapt, waarna het materiaal wordt weggespoten tot in het hoofdriool.

Ontstoppen met hoge druk

In veel van de gevallen kunnen wij een rioolverstopping oplossen middels een hogedruk waterunit. Zodra de ontstopping gelokaliseerd is, kunnen wij deze in een handomdraai verhelpen door het inzetten van hoge druk. Hiermee krijgt u geen schade aan uw riool en houden we kosten laag.

Nadat de verstopping is opgelost reinigen we het riool ook meteen, zodat de kans op nieuwe verstoppingen aanzienlijk verkleind wordt.

Periodiek onderhoud

Wilt u het risico om verstoppingen te krijgen minimaal houden? Maak dan gebruik van onze periodieke onderhouds dienstverlening. Dit is zeker aangeraden voor bedrijven die in de productiesectoren (food en non-food) zitten, waarbij een werkende afvoer cruciaal is voor de voortgang van de productie, maar uiteraard kunnen we dit voor iedere branche verzorgen.

Wilt u meer weten hierover, neem dan contact met ons op. Wij staan u met alle plezier te woord.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolontstoppingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.