Riool inspecteren

Heeft u last van stankproblemen of van terugkerende verstoppingen? Laat uw riool dan inspecteren door Rioolservice Kok. Wij kunnen middels moderne technieken en jarenlange ervaring snel- en efficiënt achterhalen wat- en waar het probleem is.

Wacht niet langer met het oplossen van uw rioolproblemen en geef uw rioolinspectie meteen door via 06-12586543 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op. 

Rookdetectie

Voor het traceren van problemen in een riool maken wij gebruik van verschillende moderne technieken. Één van deze technieken is rookdetectie. Deze techniek is een zeer vertrouwde manier bij het traceren van kleine lekkages in een riool. Hierbij wordt door middel van een rookgenerator rook in een riool geblazen, waarna eventuele openingen of scheurtjes in een riool zichtbaar worden. 

Camera inspectie

Het inspecteren van problemen in een riool met een camera is een andere moderne techniek die we gebruiken. Dit is een mobiel camerasysteem waarbij een camera systematisch door een riool wordt geleidt, welke wij aansturen vanuit een beeldscherm en waarbij direct ook video-opnames worden gemaakt. Op deze manier kunnen wij heel goed in kaart brengen waar rioolproblemen zitten én kunnen we tegelijk zien of er ergens verzakkingen- of obstakels zitten in het riool

Periodiek onderhoud

Wilt u het risico om verstoppingen te krijgen minimaal houden? Maak dan gebruik van onze periodieke onderhouds dienstverlening. Dit is vooral aangeraden voor bedrijven die in de productiesectoren (food en non-food) zitten, waarbij een werkende afvoer cruciaal is voor de voortgang van de productie, maar uiteraard kunnen we dit voor iedere branche verzorgen. Wilt u meer weten hierover, neem dan contact met ons op. Wij staan u met alle plezier te woord.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolinspectie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.