reviews

We kunnen zoveel goeds over onszelf zeggen, maar het is vertrouwder om dit van onze klanten te horen. Wilt u ook uw ervaring delen, druk op de button hieronder.

Super service

★★★★★
5 5 1
Dominique weet goed waar hij mee bezig is. De ontstopping was al binnen een half uur opgelost. Helemaal top en bedankt.

Ouderwets goede service

★★★★★
5 5 1
Super service !!!!!

Top bedrijf

★★★★★
5 5 1
Helaas moest ie binnen 4 weken terug komen (kon hij niks aan doen) Beide keren super geholpen ondanks de kou. Weet heel goed wat ie doet en waar ie over praat. Een echte aanrader.

Snelle service

★★★★★
5 5 1
Binnen 2uur was het probleem opgelost. Alles heel rustig gedaan, goede uitleg, prima!! Zeer zeker aan te raden.

Super geholpen!

★★★★★
5 5 1
Wij hadden een probleem met het riool bij ons thuis in Almere. Door een verzakking in de tuin ontdekte we dat de aansluiting van het riool ter hoogte van de gevel gebroken was. Hierdoor was er veel zand weggespoeld en daardoor behoorlijke schade ontstaan. We hebben die dag (zaterdag) veel bedrijven gebeld, maar die leken er geen zin in te hebben. Iedereen vertelde ons dat het enorm veel geld zou gaan kosten. Na een poosje zoeken op google kwamen we Rioolservice Kok tegen. Super vriendelijk over de telefoon en meedenkend. In overleg afgesproken om het maandag op te gaan lossen. Uiteindelijk is in de middag alles super netjes opgelost! We kunnen gelukkig weer normaal naar de wc en genieten van een douche! Enorm bedankt.

Goede service

★★★★☆
4 5 1
De verstopping werd binnen 1 dag opgelost. Echter, na 5/6 weken kwam de verstopping helaas terug. Weer gebeld, en werd opnieuw naar de oorzaak gekeken. Dit maal verder gekeken, en hopelijk is het nu daadwerkelijk opgelost. De tweede keer zijn niet alle kosten in rekening gebracht. Goede en gezellige service gehad!

Zeer goede service

★★★★★
5 5 1
Op zondagmiddag een emailverzoek gestuurd, een uur later ben ik gebeld voor een afspraak, en maandagochtend is onze keukenafvoer gerepareerd. Voor een transparante en acceptabele prijs en inclusief diverse gratis adviezen!

Schone afvoer voor feestdagen

★★★★★
5 5 1
Donderdag gebeld met de heer Kok over een steeds moeilijker doorlopende afvoer. Vrijdagmiddag was de heer Kok keurig op tijd bij ons en in no time was de klus geklaard. Zeer vriendelijk en correct en een echte vakman. Alles werd keurig schoon achtergelaten, dat hebben we wel eens anders gezien. We gaan zonder zorgen over problemen met de afvoer de kerstdagen in. Speciaal voor de heer Kok en zijn gezin; hele fijne feestdagen en hopelijk laten ze u met die dagen een beetje met rust. We gaan u zeker aanbevelen aan anderen die met afvoerproblemen komen te zitten.

Supergoede service

★★★★★
5 5 1
Keurig op de afgesproken tijd aanwezig, en na een korte inventarisatie snel en vakkundig ons probleem verholpen; binnen 5 minuten was de klus geklaard! Daarnaast heeft de heer Kok ons nog van advies voorzien (maar als wij weer een probleem hebben gaan wij hem zeker inschakelen). Wij raden Rioolservice Kok iedereen aan!

Deel uw ervaring

Uw naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Uw ervaring